IT novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Digitalnim vaučerima unaprijedite poslovanje

Iskoristite digitalne vaučere i unaprijedite svoje poslovanje! Potražite naše usluge u Katalogu pružatelja usluga i obratite nam se s povjerenjem.

Zapošljavamo djelatnika u odjelu IT podrške

Znaš engleski, s lakoćom instaliraš operativne sustave, dijagnosticiraš i otklanjaš kvarove, te znaš što je cable management IT ormara? Tebe tražimo!

Sigurnost na internetu

S razvojem modernih tehnologija nije došlo samo ono najbolje. Stiglo je također i ono najgore. Tijekom cijele protekle godine svjedočili smo mnogobrojnim internetskim prijevarama.

Transformacija hardver odjela u IT podršku

Servisi uređaja, kao i fizički popravci i dalje su dio uobičajenog radnog dana naše ekipe iz IT podrške, a kako više nisu toliko na terenu za naše klijente to znači samo jedno – viši standard usluge.

Bezbolnost prelaska na Synesis na oblaku

Za vas Synesis na oblaku znači povezivost, sigurnost i brzinu. Vaše je samo izabrati paket, privremeno dozvoliti pristup našim djelatnicima, izabrati datum prelaska.

Digitalizacija poslovanja

Digitalizacija poslovanja rezultira mnogim benefitima i većom konkurentnosti na tržištu, a u Ofiru možete pronaći sve njene oblike na jednom mjestu.

Računarstvo u oblaku

Uz pomoć clouda, podacima poduzeća može se pristupiti s bilo koje lokacije i uređaja, a sve što je potrebno za pristup je internetska veza.

Virtualizacija u upravljanju infrastrukturom

Virtualizacija je metoda koja se koristi za učinkovitije upravljanje infrastrukturom, a organizacijama omogućuje optimalan rad i stabilnost.

Windows 11 – smjena generacije

Ako pratite novosti iz IT svijeta, vjerojatno ste dosad vidjeli ili barem čuli da se Microsoft sprema za izdavanje novog operativnog sustava Windows 11. Budući da nam se službeni datum izdavanja ozbiljno približava (05.10.2021.) postavlja se pitanje što to znači za preko 200 milijuna aktivnih korisnika Windows 10?

IoT ili Internet stvari

Internet je uvelike izmijenio naše navike i načine funkcioniranja u svakodnevici i poslovanju. Udario je temelje raznim aspektima tehnologije, a jedan od noviteta u tehnologiji je Internet stvari (eng. Internet of Things ili skraćeno IoT).

Novogodišnje čišćenje računala

Usluge čišćenja računala u OFIR-u.

OFIR-ovci na GrowIT konferenciji

Prošli vikend jedan dio OFIR-ovaca proveo je u Novom Sadu. Povod je bio sudjelovanje na GrowIT konferenciji, a cilj je bio saznati najnovije trendove i povezati se s ljudima iz IT svijeta.