IT novosti

Sve novosti IT novosti Web novosti Marketing novosti

Osvježavanje web prisutnosti – Human Rights House Crimea

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj suradnji s organizacijom Tech to the Rescue koja ima za cilj povezivanjem tehnoloških tvrtki s ambicioznim neprofitnim organizacijama, stupili smo u kontakt s klijentom kojem je bilo potrebno poboljšati postojeću strukturu web stranice.

Sve što trebate znati o Synesisu na oblaku

Synesis na oblaku omogućuje zajednički rad više korisnika, pregled prema razinama ovlasti, automatska knjiženja, potpuna usklađenost i ažuriranje prema zakonima Republike Hrvatske uz povoljnu cijenu implementacije.

Web odjel – Prilagođena web rješenja

Ofirov web odjel specijaliziran je za prilagodba web rješenja ili izradu u potpunosti novih prilagođenih rješenja.

IT podrška – most između tehnologije i korisnika

IT podrška obuhvaća širok spektar usluga, od nadogradnje računalne opreme do udaljenog rješavanja problema, pružajući organizacijama ključnu podršku u održavanju sigurnosti, učinkovitosti i konkurentske prednosti.

WSPay modul za PrestaShop

Za povezivanje Monri WSPay Payment Gateway sustava razvili smo gotovo rješenje i vršimo uslugu implementacije u PrestaShop.

Hoće li Li-Fi poslati Wi-Fi u povijest?

Li-Fi (Light Fidelity and Visible Light Communications) je sustav koji upravlja bežičnom komunikacijom pri velikim brzinama, a tehnologija prijenosa su žarulje kao usmjerivači signala.

Mentoriranje poduzetnika

Mreža mentora okuplja više od 227 mentora iz različitih područja djelatnosti i poslovne stručnosti, a usluga mentorstva besplatna je za poduzetnike. Jedan od mentora je i naš direktor Milan Puvača koji je dosad mentorirao tri poduzetnika.

Kako postaviti e-mail?

Kako postaviti e-mail na računalo, koji protokol izabrati i što je to STMP autentikacija neka su od čestih pitanja naših klijenata. Ono što je važno za znati jest da krivo podešene specifikacije mogu uzrokovati proglašavanje vaše e-poruke neželjenom (spamom), stoga je povećani oprez potreban.

Umjetnost dizajna u IT industriji

Web dizajneri dizajniraju web stranice tvrtki ili privatnih klijenata te osiguravaju da internetske stranice budu “user friendly”. 31. svibnja obilježava se Dan web dizajnera s ciljem stavljanja naglaska na važnost dizajnera u IT industriji.

Digitalnim vaučerima unaprijedite poslovanje

Iskoristite digitalne vaučere i unaprijedite svoje poslovanje! Potražite naše usluge u Katalogu pružatelja usluga i obratite nam se s povjerenjem.

Mattermost

Mattermost je aplikacija koja je zamišljena kao open source alternativa najpoznatijem alatu za kontakt između programerskih timova, Slack. Aplikacija je primarno namijenjena praćenju razvoja projekata i generalnoj komunikaciji među članovima tima.

Zapošljavamo djelatnika u odjelu IT podrške

Znaš engleski, s lakoćom instaliraš operativne sustave, dijagnosticiraš i otklanjaš kvarove, te znaš što je cable management IT ormara? Tebe tražimo!